Βελτιώστε την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής σας στη Βουλγαρία, εκμεταλλευόμενοι τις ευέλικτες υπηρεσίες leasing. Εξασφαλίστε μακροχρόνια χρηματοδότηση και επενδύστε σε οχήματα ή επαγγελματικό εξοπλισμό. Μισθώσετε ΙΧ αυτοκίνητα, λεωφορεία, φορτηγά και μηχανήματα έργων. Στο τέλος της μίσθωσης αγοράζετε το όχημα καταβάλλοντας ένα συμβολικό ποσό. Ανανεώστε επίσης τον επαγγελματικό εξοπλισμό της επιχείρησής σας με leasing εξοπλισμού. Με το leasing αυξάνετε τα κέρδη σας και βελτιώνετε τη ρευστότητά σας. Επενδύστε σε ιατρικά μηχανήματα, γραμμές παραγωγής, μηχανές συσκευασίας, εξοπλισμό γραφείου, ξενοδοχείου, εστιατορίου και πολλά άλλα!

Για οχήματα:

Επιλέγετε το επιβατικό ή επαγγελματικό όχημα που καλύπτει τις επιχειρηματικές ανάγκες σας από αντιπροσωπεία ή προμηθευτή στην Βουλγαρία.

Για επαγγελματικό εξοπλισμό:

Επιλέγετε τον επαγγελματικό εξοπλισμό που καλύπτει τις επιχειρηματικές ανάγκες σας από τον κατάλληλο προμηθευτή. Εάν πρόκειται για μεταχειρισμένο εξοπλισμό, γίνεται πρώτα εκτίμηση.

Κατόπιν μας γνωστοποιείτε τον προμηθευτή ή τον πωλητή. Και στις δύο περιπτώσεις η Βalkan Capital Development θα διαπραγματευτεί μαζί τους και κατόπιν θα υποβάλλει τα κατάλληλα δικαιολογητικά στην τράπεζα που έχει επιλεγεί.