Η ΒCD, στο μικρό διάστημα που λειτουργεί κατάφερε να αποκτήσει την καλή της φήμη και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των επιχειρηματιών που επιθυμούν ένα σίγουρο επενδυτικό άνοιγμα σε μια νέα αγορά και εν προκειμένου στη Βουλγαρία, την χώρα με την ευνοική για τις επιχειρήσεις φορολογία.

Κατωτέρω μπορείτε να δείτε μερικές από τις επιχειρήσεις που μας εμπιστευτηκαν την ίδυση και το management τους καθώς και την επιτυχημένη τους πορεία!

Lashed Cost Selling LTD

Ιδρύθηκε το 2015 στην πόλη Pleven της Βουλγαρίας, όπου βρίσκεται το κεντρικό γραφείο και η αποθήκη, αλλά το κατάστημα της εταιρείας που περιλαμβάνει και τον τομέα της εκπαίδευσης (σεμινάρια) βρίσκεται στην πρωτεύουσα Σόφια. Η εμπορική ονομασία της εταιρείας είναι “NAIL COCKTAIL BOUTIGUE” και έχει καταγραφεί ως διεθνές σήμα. Αυτό το όνομα είναι σαν μια “ομπρέλα” για τις διάφορες δραστηριότητες και ηλεκτρονικά καταστήματα της εταιρίας.

Βασικά εισάγει όλα τα είδη προϊόντων νυχιών από την Κίνα, την Πολωνία και τη Ρουμανία και εξάγει μέχρι τώρα στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Γερμανία. Στην πραγματικότητα, η Nail Cocktail Boutique, σε λίγα χρόνια κατάφερε να αποκτήσει επίσης, ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς του μανικιούρ στη Βουλγαρία. Σήμερα υπάρχει μια πλήρης σειρά βερνικιών και προϊόντων νυχιών που παράγονται και διανέμονται με το εμπορικό σήμα της!

Strength & Conditioning Nutrition UK

Ιδρύθηκε στο Μάντσεστερ-Αγγλία στις αρχές του 2016 ενώ υπάρχει το υποκατάστημα της εταιρίας στο Πλέβεν της Βουλγαρίας. Σκοπός της εταιρίας είναι να δώσει τα καλύτερα και πιο αποτελεσματικά συμπληρώματα διατροφής σε όλους τους αθλητές υψηλού επιπέδου παγκόσμιας κλάσης.

Η εταιρεία δημιούργησε μια νέα γενιά προϊόντων αιχμής και προηγμένης έρευνας με την καλύτερη διαθέσιμη βιοδιαθεσιμότητα και την πολύ γρήγορη απορρόφηση των συστατικών των προϊόντων. Όλες οι αθλητικές φόρμουλες είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές. Χάρη στους ειδικούς της, κατάφερε να αναπτύξει αληθινά συμπληρώματα βελτίωσης της απόδοσης και της αντοχής, τα οποία δεν έχουν δημιουργηθεί ποτέ στην παγκόσμια αγορά. Χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα συστατικά φαρμακευτικής ποιότητας, τα υψηλότερα διαθέσιμα εκχυλίσματα ενεργών βοτάνων και τις καλύτερες εξαιρετικά λεπτές πούδρες στην παγκόσμια αγορά, τα προϊόντα της θέτουν τα πρότυπα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Οι πρωτοποριακές και εξαιρετικά προηγμένες φόρμουλες συνεργιστικής δράσης δημιουργήθηκαν μετά από εκτεταμένη έρευνα, που διεξήχθη από την εταιρεία συμβούλων Sport Biochemistry, με τη συνεργασία περισσότερων από 800 αθλητών ανώτερου επιπέδου σε διάφορα αθλήματα τύπου strength & conditioning (Track & Field, Triathlon, Swimming, Running, Tennis , MMA, Ποδηλασία εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, Ποδόσφαιρο και Mπάσκετ).

Timberwood Actions Ltd

Ιδρύθηκε στην περιοχή Σκλαβε/Σαντανσκι – Βουλγαρία το έτος 2017. Χαρακτηριστικό της εταιρείας: Χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στον τομέα του ξύλου και των προϊόντων του. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφερε να δημιουργήσει σε ένα χώρο 24 στρεμμάτων, 2 ξεχωριστές μονάδες επεξεργασίας και παραγωγής:

A. Παραγωγή pellet καύσης

Β. Πριστή ξυλεία με αυξημένη ικανότητα παραγωγής για προϊόντα πριονιστηρίου. Χάρη στα κατάλληλα μηχανήματα και το εξειδικευμένο προσωπικό της, είναι σε θέση να εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά οποιαδήποτε παραγγελία πελατών σχετικά με τα προϊόντα ξύλου που παράγει.

Οι κανόνες της εταιρείας χάρη στους οποίους έχει μόνο ευχαριστημένους πελάτες: Αξιοπιστία, συνέπεια στις ημερομηνίες παράδοσης (ειδικά για προϊόντα πριονιστηρίου ξυλείας), ταχύτητα, ευελιξία και ανταγωνιστικότητα όσον αφορά προϊόντα με παρόμοιες προδιαγραφές και τιμές στην αγορά ξύλου.

Fast Service 2018 Ltd

Ιδρύθηκε στην πόλη Pleven – Βουλγαρία το έτος 2017. Η εταιρεία χάρη στην εμπειρία της, προσφέρει κυρίως εξειδικευμένες υπηρεσίες διαδικτύου. (Κατασκευή ιστοσελίδων, φιλοξενία, προώθηση ιστοσελίδων, CEO κ.λπ.). Αλλά την ίδια στιγμή έχει αναπτύξει μια έντονη εμπορική δραστηριότητα καθώς εξυπηρετεί παραγγελίες από την Ελλάδα και άλλες χώρες σχετικά με προϊόντα της βουλγαρικής αγοράς που έχουν ελκυστικές τιμές.

Ritsos Commerce Global S.R.L.

Θυγατρική εταιρεία της εταιρείας Lashed Cost Selling Ltd. Ιδρύθηκε στο Tarnaveni – Județ Mureș της Ρουμανίας το έτος 2018. Η εταιρεία ειδικεύεται στη ρουμανική αγορά νυχιών (πωλήσεις-σεμινάρια κ.λπ.). Χάρη στην εμπειρία του διαχειριστή της, κατάφερε σε μικρό σχετικά διάστημα να αποκτήσει ένα σοβαρό μέρος αυτής της αγοράς.

Η εταιρεία μέχρι σήμερα ανέπτυξε σοβαρή εμπορική δραστηριότητα μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων της (venalisa.ro & neonail.ro), αλλά το έτος 2021 ίδρυσε το κατάστημα της στο Tarnaveni.

Agrogroup1 LTD