ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Για τη δημιουργία μιας νέας εταιρείας ή θυγατρικής στο εξωτερικό (Βουλγαρία) θα χρειαστεί να έχετε πολλές διαφορετικές και εξειδικευμένες γνώσεις. Κυρίως οικονομικές και νομικές. Η πιθανή έλλειψη των γνώσεων αυτών θα σας δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα που ίσως σας αποθαρρύνουν να προχωρήσετε στην επένδυσή σας. Ακόμη περισσότερο δε όταν πρόκειται να κινηθείτε και στη διεθνή αγορά. 

Στην προσπάθειά σας αυτή, έρχεται αρωγός η Balkan Capital Development, η οποία θα σας βοηθήσει αποτελεσματικά στη δημιουργία της εταιρίας καθώς και στις οποιεσδήποτε οικονομικές και νομικές συναλλαγές σας. Θα επωφεληθείτε από την εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών μας, παρέχοντάς σας την καλύτερη καθοδήγηση σε κάθε στάδιο – σε συνεργασία μαζί με τους άλλους τοπικούς συμβούλους σας – για τη διευκόλυνση των πάσης φύσης συναλλαγών σας.

 

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • Υποδομές και οργάνωση της νέας εταιρίας
  • Ενσωμάτωση εταιρικών συνεργατών

Οφέλη από την ιδιόκτητη εταιρία σας στη Βουλγαρία:

  • Φορολογικά οφέλη: Η Βουλγαρία έχει τη χαμηλότερη φορολογία εντός της ΕΕ, με τον φόρο των εταιρικών κερδών να μην υπερβαίνει τον φορολογικό συντελεστή 10%. Η φορολογική νομοθεσία της Βουλγαρίας είναι πλήρως συγχρονισμένη με τη νομοθεσία της ΕΕ. Η κυβερνητική πολιτική εστιάζεται στη δημιουργία ευνοϊκού επιχειρηματικού κλίματος για ξένους επενδυτές. (Η Βουλγαρία έχει υπογράψει Συνθήκες Διπλής Φορολογίας με 58 χώρες σε όλο τον κόσμο).
  • Χαμηλό επιχειρηματικό κόστος (άρα αύξηση κερδών): Χαμηλό κόστος εκπαιδευμένου προσωπικού, πολύ προσιτά ενοίκια, εξαιρετικές τιμές για αγορά ακινήτων

Άλλα σημαντικά πλεονεκτήματα

  • Γρήγορες και εύκολες διαδικασίες: Χρειάζονται μόνο λίγες ημέρες για την εγγραφή μιας νέας εταιρείας στη Βουλγαρία. Το ελάχιστο κεφάλαιο εκκίνησης έχει μειωθεί σε μόνο 1 €. Η διεθνής εγγραφή ΦΠΑ διαρκεί 10 ημέρες.
  • Λιγότεροι κίνδυνοι: Η Βουλγαρία προσχώρησε στην Ευρωπαϊκή Ένωση τον Ιανουάριο του 2007. Από το 1998 η τοπική συναλλαγματική ισοτιμία έχει οριστεί σε ευρώ: EUR / BGN = 1,95583.
  • Τραπεζικές διευκολύνσεις: Οι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές τράπεζες εκπροσωπούνται στη Βουλγαρία. Αυτό είναι ιδανικό για την οργάνωση παραδοσιακών και διαδικτυακών τραπεζικών συναλλαγών
  • Τέλεια τοποθεσία: Βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο μεταξύ Ευρώπης και Ασίας και στο κέντρο της Βαλκανικής Χερσονήσου. Έτσι, η Βουλγαρία είναι κάτι περισσότερο από μια καλή επιχειρηματική επιλογή. Υπάρχουν επίσης 4 πανευρωπαϊκοί διάδρομοι μεταφορών που διασχίζουν τη χώρα, με 3 από αυτούς να συνδέονται στη Σόφια.